aparati.si-akustiki-Slusni_aparati_aparat_AUDIO_BM-vusesni_zausesni_nevidni_digitalni_ponudba_oblika_oliva_baterije_ORL-recept (2)

Kratke osebne predstavitve

 
Franci Urankar

Franci Urankar
direktor
f.urankar@audiobm.si
Telefon: 051 722 722

Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Osrečuje me, ker imam okoli sebe čudovito ekipo. S svojim znanjem in kompetencami je kolektiv glavni gradnik podjetja. To mi pomeni največ!

Imam več kot 30 let izkušenj na področju slušne akustike in avdiološke opreme. Verjamem v rek, da je življenje učenje, zato dam na vseživljenjsko učenje tudi velik poudarek. Redno se udeležujem različnih izobraževanj, kot tudi skrbim, da imajo najnovejša znanja moji sodelavci, zato gremo na izobraževanja običajno kar skupaj.

Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz.

Več >>

Nina Stopar Avbar
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
n.avbar@audiobm.si

Znana melodija, hčerin smeh, možev glas, mamin nasvet, očetov pozdrav in nenazadnje pasji lajež spadajo med meni najljubše zvoke. Tako kot bi sama storila vse, da ostanejo del mojega vsakdana se tudi najboljša ekipa AUDIO BM trudi, da bo Vaš vsakdan ohranil kar se da nespremenjeno zvočno podobo. Oglasite se v naših centrih in nam zaupajte kateri so Vaši najljubši zvoki. Z veseljem Vam bom tudi jaz pomagala, da jih boste ponovno zaslišali.

Več >>

Luka Pelcar

Luka Pelcar
akustik za slušne aparate, avdiološka diagnostična oprema
Ljubljana BTC
l.pelcar@audiobm.si

Zvok vzbuja različne emocije v nas in sproža spomine iz naše mladosti. Je vse, kar se dogaja okoli nas, zato se zavedam pomembnosti prizadetosti sluha in si še toliko bolj prizadevam priti nasproti posameznikom, ki hočejo premagati ta problem, tako v privatnem kot profesionalnem življenju. S sicer močno afiniteto do glasbe in izkušnjami na področju reprodukcije zvoka verjamem, da imam dobro izhodišče. Verjamem vase in v svojo ekipo, zato vem, da nam bo skupaj uspelo narisati še več nasmehov na obrazih.

Več >>

Borut-Balkovec-Slusni-akustik-prej-Neuroth-sedaj-AUDIO-BM-slusni-centri-Slovenija

Borut Balkovec
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
b.balkovec@audiobm.si

Zadovoljstvo. Zvok, predvsem glasba, je moje življenje. Kvalitetna in verno reproducirana. Zadovoljen sem le z najboljšim zvokom. Zato se tudi pri delu ne zadovoljim zgolj z rešitvijo slušne težave. Rešitev mora biti prava in najboljša za stranko. Rad se spuščam v podrobnosti. Le v tem primeru sta zadovoljna oba, stranka in akustik. V dolgoletni karieri slušnega akustika sem slišal že marsikaj, najlepše pa je slišati zadovoljnega uporabnika, še posebej otroka, ki ga lahko spremljaš skozi leta odraščanja, in ko spoznaš, da si mu s pravo izbiro omogočil normalen razvoj govora in slišnost ter s tem vključitev v normalno življenje, ki ti jo vrne z brezpogojno hvaležnostjo, veš da delaš pravo stvar. Osvobajajoče in poživljajoče, predvsem pa da energijo za nove izzive.

Denis-Rantasa-Slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centrer-Ljubljana-BTC

Denis Rantaša
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
d.rantasa@audiobm.si

Zavedam se moči različnih zvokov, ki v človeku vzbudijo številne občutke. Marsikateri v nas vzbujajo najlepše občutke in soustvarjajo spomine, ki jih želimo shraniti za vedno. Prav zato želim s svojim delom pomagati vsem, ki jim naglušnost predstavlja omejitev v življenju. Verjamem, da lahko poleg strokovnega znanja ponudim tudi razumevanje in empatičen odnos do prav vsakega, ki pri nas poišče pomoč.

Sem odgovorna in pozitivno naravnana oseba. Zelo rad se soočam z novimi izzivi, ki lahko meni omogočajo rast na osebni, podjetju pa rast na poslovni ravni. Mene in moje delo odlikujejo vztrajnost, zanesljivost, prilagodljivost in komunikativnost.

Simon Rihar

Simon Rihar
servis, laboratorij, akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
s.rihar@audiobm.si

Vedno so me zanimale nove tehnologije, sestavne komponente naprav, odkrivanje okvar in njihovo odpravljanje. V podjetju AUDIO BM skrbimo za odlično uporabniško izkušnjo tudi ko pride do vzdrževanja naprav in odprave morebitnih okvar. Zavedam se kako naši slušni pripomočki vplivajo na boljšo kakovost življenja, zato za njih kvalitetno poskrbimo, da lahko nemoteno vsakodnevno služijo svojemu namenu.

Več >>

Klemen-Rant-slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centri-Ljubljana-BTC-Slovenija

Klemen Rant
akustik za slušne aparate
Ljubljana BTC
k.rant@audiobm.si

Ko sem se prvič srečal s podjetjem AUDIO BM, sem vstopil v prijeten, svetel prostor in čudovito delovno okolje. Malo sem počakal in se zazrl na okoli po prostoru, ter s strani opazil AUDIO BM hišna pravila, ki so me zelo pritegnila. Ob koncu branja so privabila na moje ustnice velik nasmeh. Pomislil sem, tukaj bi bilo pa zelo dobro delati. Upam in želim si, da bomo dolgo skupaj sodelovali, ter da se bodo stranke k nam vračale z zadovoljstvom.

Kakovosten zvok je tudi zame zelo pomemben, zato vas vabim v naše slušne centre, kjer bomo za boljši sluh poskrbeli na najboljši možni način. Skupaj s sodelavci se zelo potrudimo za zadovoljstvo naših strank.

Matic Bele akustik za slušne aparate Novo mesto

Matic  Bele
akustik za slušne aparate
Novo mesto
m.bele@audiobm.si

Rad se ukvarjam z glasbo in avdio produkcijo, kar zahteva zdrav, odličen sluh. Razumem ljudi, ki so naglušni in imajo težave s sluhom, hkrati pa jim želim pomagati pri tem, da bi bolje slišali in uživali tako v komuniciranju z ljudmi okoli sebe, kot tudi v poslušanju ali celo ustvarjanju glasbe.

Več >>

Jurij Globevnik akustik za slušne aparate Maribor

Jurij  Globevnik
akustik za slušne aparate
Maribor
j.globevnik@audiobm.si

Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron, Philips in Sonic slušnih aparatov.

Več >>

Marija Pauman - akustik za slušne aparate Maribor

Marija Pauman
akustik za slušne aparate
Maribor
m.pauman@audiobm.si

Življenje nas lahko postavi v situacije pred katerimi bi najraje zbežali ali pa dano situacijo sprejmemo in postanemo močnejši. Zmeraj obstajata dve odločitvi. V čast in zadovoljstvo mi je, da sem postala del AUDIO BM tima, da  lahko ljudem, ki sprejmejo svojo naglušnost, ter si želijo sprememb, pomagam na poti do boljšega sluha in kvalitetnejšega življenja.

Več >>

slusni-akustik-akustik-matej-k-audio-bm-center-celje

Matej Koren
akustik za slušne aparate
Celje
m.koren@audiobm.si

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.

Več >>

Grega Šket
akustik za slušne aparate
Celje
g.sket@audiobm.si

Zvok kot valovanje se praktično nahaja vse okoli nas, zato je zelo pomembno, kako dobro skrbimo za svoj sluh, saj to na neposreden način vpliva tudi na naše zdravje in kvaliteto življenja. Sem Grega Šket, diplomirani multimedijski producent. Moja stroka je avdio področje, v prostem času pa se zelo rad ukvarjam z glasbo. Zelo sem ponosen, da sem postal del ekipe AUDIO BM, saj vam bom lahko tako z vrhunsko opremo in kakovostnimi storitvami omogočil kar se da lažjo pot do kvalitetnejšega in boljšega sluha. Obiščite me v celjski poslovalnici, kjer se vam bom maksimalno posvetil in skušal čim bolje svetovati, da boste lahko zopet lažje slišali.

Več >>

Matej Drnovšek

Matej Drnovšek
akustik za slušne aparate
Trbovlje
m.drnovsek@audiobm.si

Po izobrazbi sem Inženir multimedijev in imam veliko izkušenj na področju dela z vrhunskimi tehnologijami, ki so tesno povezane zvokom in komunikacijo, kamor sodijo tudi slušni aparati in drugi tehnični pripomočki za naglušne oz. gluhe.
Podpiram kakovostno in aktivno življenje na vseh področjih. Iz prve roke razumem, kako je živeti z zdravstveno težavo, kako se z njo soočiti, ter kako jo sprejeti, da lahko pozitivno nadaljujemo življenje in spoznamo, da lahko oviro spremenimo v svojo prednost.

Več >>

Žiga Vlahušić

Žiga Vlahušić
akustik za slušne aparate
Brežice
z.vlahusic@audiobm.si

Zmožnost slišati in prepoznavati glasove je darilo, ki ga sleherna oseba ceni in varuje. Tega se ne zavedamo vse do trenutka, ko ne slišimo več dobro. Prepoznava izgube sluha vam omogoča, da izboljšate kvaliteto svojega življenja. S tem zavedanjem boste ostali vpleteni v stvari, ki jih imate radi in ostali v stiku z ljudmi, ki so vam ljubi. Kot slušni akustik v podjetju AUDIO BM bom z veseljem skrbel, da ne boste nikoli ostali prikrajšani lepih trenutkov.

Več >>

David Olenik Vivoda
akustik za slušne aparate
Koper
d.olenik.v@audiobm.si

Če dobro slišiš, boljše in lepše živiš! Prepričan sem, da vam v AUDIO BM ob različnih modelih slušnih aparatov lahko skupaj najdemo tistega, ki vam najbolj ustreza. Rad delam z ljudmi in jim želim le najboljše. Na prvem mestu so vedno ljudje in rešitve, ki jim podpirajo boljšo komunikacijo v vseh stilih življenja in pri katerikoli letih. Verjamem, da lahko slušni aparati zvišajo kvaliteto življenja osebam, ki so izgubile sluh.

Več >>

Andrej Šprinzar

Andrej Šprinzar
akustik za slušne aparate
Šempeter pri Gorici
a.sprinzar@audiobm.si

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da zopet slišijo, se sporazumevajo in uživajo bolj kakovostno življenje. Pustite si slišati in čutiti čudovite zvoke narave, glasbe in se predajati radostim življenja v zvoku. V slušnem centru AUDIO BM vam bom svetoval, pomagal in stal ob strani, saj razumem vaše težave.

Več >>

Luka Gartner

Luka Gartner
akustik za slušne aparate
Ljubljana Vič
l.gartner@audiobm.si

Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.

Več >>

Albin Kotnik

Albin Kotnik
akustik za slušne aparate
Kranj
a.kotnik@audiobm.si

Že vrsto let sem v stiku z ljudmi in se ravnam po besedah Mark Twain-a, da je prijaznost jezik, ki ga gluhi lahko slišijo in slepi lahko vidijo. Zaposleni v AUDIO BM smo pravi team, ki s svojo predanostjo strmimo k temu, da vsaka stranka odide iz slušnega centra AUDIO BM z zadovoljstvom. Sluh je eden izmed najpomembnejših čutil za vse nas in vesel sem, da lahko s svojim znanjem spremenim nekatere življenjske zgodbe na bolje.

Več >>

Primož Stare

Primož Stare
akustik za slušne aparate
Murska Sobota
p.stare@audiobm.si

Sluh je prvi in temeljni pogoj za poslušanje sveta in sporazumevanje med ljudmi. Zaradi različnih vzrokov naš sluh postopoma slabi in dejstvo, da si naglušen ali oglušel, je izjemno težko sprejeti. Dandanes je na voljo veliko slušnih pripomočkov s katerimi se lahko bistveno izboljša kakovost življenja. Sam sem prepričan, da je sposobnost slišati darilo, ki bi ga morali znati varovati in zanj poskrbeti tudi takrat, ko je potrebna pomoč. Skupaj z Vami bom varoval in skrbel za Vaš boljši sluh.

Več >>

Vlado Pirić

Vlado Pirić
akustik za slušne aparate
Velenje
v.piric@audiobm.si

Praktično vsa pretekla leta sem se posvečal glasbi, zato se dobro zavedam pomena sluha. Sedaj večino časa posvečam družini, študiju psihoterapije in seveda delu slušnega akustika. Slišati, začutiti in pomagati soljudem je moje poslanstvo, moj smisel življenja pa zapustiti svet boljši, kot v kakršnega sem vstopil. Vesel sem, da lahko v slušnih centrih AUDIO BM ustvarjam(o) boljši svet in verjamem, da ga lahko skupaj naredimo še boljšega. Slišati in biti slišan je več kot le dobra popotnica k skupnemu cilju.

Več >>

Aleksandar Zorić - akustik za slušne aparate

Aleksandar Zorić
akustik za slušne aparate
Jesenice
a.zoric@audiobm.si

Zavedati se moramo, da je uho eno od primarnih in najpomembnejših človeških čutil. Kot slušni akustik z veliko izkušnjami na področju tonske tehnike in prostorske akustike, imam jasno poslanstvo pomagati ljudem z okvaro sluha. S pravo mero strokovnosti in kakovostnimi pripomočki sem prepričan, da vam v podjetju AUDIO BM nudimo vrhunske storitve in povrnemo stopnjo zaznavanja zvoka ter komunikacije do mere, ki omogoča ponovno prijetno počutje med najbližjimi in ostalo družbo.

Več >>

Slusni-akustik-strokovnjak-za-sluh-in-slusne-aparate-Kevin-Glavica-AUDIO-BM-slusni-center-Ptuj

Kevin Glavica
akustik za slušne aparate
Ptuj
k.glavica@audiobm.si

Sluh je prvo čutilo, ki se pri človeku razvije in pozneje postane tudi najpomembnejše čutilo, ki omogoča medsebojno komunikacijo in tako vpliva na ohranjanje čustvenega in duševnega ravnovesja. Gluhoslepa pisateljica in aktivistka Helen Keller je dejala, da je slepota tista, ki ločuje ljudi od stvari, gluhota pa tista, ki ločuje ljudi od ljudi. Sam se z zvokom spoznavam že od otroštva, ukvarjam se z glasbo in avdio produkcijo, igram kitaro in pišem pesmi. Kot slušni akustik v AUDIO BM slušnem centru na Ptuju, vam bom svetoval pri iskanju najboljših rešitev na poti do vašega boljšega sluha in kakovostne komunikacije.

Več >>

Scroll to Top